logologo

English  Denmark  Denmark  French  German  Thai Flag  

Hotelrum på Sukhumvit i centrala Bangkok

 

Prisvärt och bekvämt med Skandinavisk stil i Thailand.

Prisvärda och väldigt komfortabla The Stable Lodge Hotel på Sukhumvit Road i mitten av Bangkok har charmiga dubbelrum med kabel TV, telefon, mini bar, luftkonditionering, dusch med varmt vatten, samt privat balkong till varje rum. Njut av den härliga Bangkoknatten och solnedgången med en drink i din hand i trädgården eller vid poolen. Res till Thailand och bo hos oss och allt du behöver ägna din tid åt är att njuta av din semester, vi tar hand om detaljerna både stora som små.
Bangkok ligger i centrala Thailand och The Stable Lodge ligger mitt i vimlet nära till Skytrain och tunnelbana för att lätt ta sig runt i Bangkok och till de många sevärdheterna. Vad sägs om en middag ombord på en båt på Chao Praya floden, eller en middag 50 våningar upp på taket av en skyskrapa? Vi kan boka bord åt dig enligt dina önskemål.

Med gångavstånd till den färgglada kvällsunderhållningen i centrum eller en kort Skytrain-tur till ett besök på en natt marknad, allt finns inom räckhåll från Stable Lodge.

Medan stora hotell kan erbjuda lyx, är det svårt att nå upp till vår mysiga atmosfär, prisvärda rum, och trevlig miljö och ett välkomnande som är en härlig blandning av den Thailändska och Skandinaviska kulturen! Vi är inte de största men vi är det familjära alternativet.

American breakfast including in the room rate.

 (Klicka på bilderna för att förstora dem)
StandartDouble Standard Rum Alla rum har balkong, kylskåp, minibar, air conditioning, TV, utsikt från balkongen över staden från hotellets baksida.

 

 
SuperiorDouble Superior Rum

Alla rum har balkong, kylskåp, minibar, air conditioning, TV, utsikt från balkongen över pool på baksidan av hotellet.

 

 
SuperiorDouble Superior Twin Rum Alla rum har balkong, kylskåp, minibar, air conditioning, TV, utsikt från balkongen över pool på baksidan av hotellet.
 
Deluxe RoomDouble Deluxe Rum Alla rum har balkong, kylskåp, minibar, air conditioning, TV, gratis Wi-Fri, utsikt från balkongen över hotellets pool på framsidan.
 
Kontakta oss:
Stable Lodge
39 Sukhumvit Road Soi 8 Bangkok 10110 Thailand Tel : (66-2) 653-0017-9 Fax : (66-2) 253-5125
E-mail : hotel@stablelodge.com
Home | Accommodation | Poolside_Restaurant | Restaurant | Book now | Map | Friends | News  | Travel  Service | Sitemap