logologo

Content for class "FL" Goes Here English    Denmark    swedish flag    French    German    Thai Flag 

Restaurant på terrassen ved Swimmingpoolen.

 

Vores menukort byder på internationale – også skandinaviske og thailandske retter, der serveres i behagelige omgivelser i vores Poolside Terrace Restaurant

Stable Lodge ligner ikke de andre hoteller omkring Sukhumvit, for vi har som et af de få hoteller balkoner på alle værelserne, og det er meget populært, især om morgenen, hvor room service sørger for at levere bestillinger fra vores omfattende morgen-menu; nogle har lyst til thai-morgenmad, hvorfor ikke prøve noget anderledes og eksotisk som for eksempel Khao Thom Gai serveret på balkonen. Eller det fulde amerikanske måltid, eller en skål corn flakes med en frisk banen skåret i skiver. Eller frisk tropiske frugter og friskpresset juice.

Klik for Stable Lodge optikel rundvisning

Mange tager avisen eller den bærbare med ned i haven efter morgenmaden – den kan naturligvis også spises i haven – og sidder i skyggen fra parasoller og nyder de farverige planter og palmerne. Når en dukker frister, er det bare med at hoppe i pølen, det er det, der er der til.

 

Det er hyggeligt at sidde i den lille have og snakke om gårdsdagens oplevelser – eller om planerne for dagens aktivitet – og samtidig føle og fornemme Bangkoks stemning og atmosfære i gaden. Her går børnene forbi på vej til og fra skole, handlende kommer med varer til det lokale gadekøkken, og de lokale husmødre standser op på gaden og fortæller hinanden om sladder og andet godt, mens de storsmiler og griner, som thaierne er så gode til.

Når man selv har været ude at handle og kommer hjem til hotellet med to indkøbsposer i hænderne, er det dejligt afslappende at sætte sig i skyggen i haven og bestille en kold drik. En gin tonic smager allerbedst, når man sidder ude i det fri og kan se tropeplanter og palmer og trækker vejret i Østens varme.
Når den silkebløde siamesiske aftenstemning har lagt sig over haven, og man har taget et forfriskende brusebad, står bartenderen klar til at skænke kølige fadøl; og en gang fyrig kylling i karry eller en frisk kokossuppe fuldender en dag i den eksotiske metropol Bangkok.

 

 
Click on Photo To See Menu (.pdf)
Stable Menu Stable Menu 2
Lørdage og søndage 12.00 – 15.00
Det store kolde bord – med lune retter
Ud-af-huset til private selskaber.
Kontakt tlf. 02 653 0017 til 19 eller mobil 08 1845 5460.
Køkkenet er åbent 7.00 – 24.00
Contact us:
Stable Lodge
39 Sukhumvit Road Soi 8 Bangkok 10110 Thailand Tel : (66-2) 653-0017-9  Fax : (66-2) 253-5125
E-mail : hotel@stablelodge.com
Hjem | Indkvatering | Swimming pool restaurant | Restaurant | Book now | Kort | Venner | Nyheder  | Rejsebyro service | Sitemap