logologo

English  Denmark  Denmark  French  German  Thai Flag

Resebyrå i Bangkok

 

Reser, Aktiviteter och reservationer.
Golf, Båttur på floden, utflykter, Flytande Marknaden, Shopping etc.

Bangkok, Thailand och hela Sydostasien har mängder av nya och spännande sevärdigheter. Här på hotellet hjälper vår reseservice med att rekommendera och boka turer, arrangerar individuella reser, reserverar biljetter, söcker visum efter behov, och i allt du kan behöva för upplevelser i Thailand och hela regionen.

(Klicka på bilderna för att förstora dem)

Travel  

Varför inte be vår rese service arrangera en romantisk afton med middag på en snyggt ombygd risbåt som långsamt seglar upp för floden, din livs shoppingtur till flytande marknaden, berömda Jim Thompsons hus och silk fabrik eller lite längre bort till Kanchanaburi, där den berömda filmen "Bron över Floden Kwai" spelades in. Kanchanaburi har mycket historia att berätta och är en upplevelse att besöka. Åk till Chiang Mai och den Gyllende Triangeln och upplev hur bergsfolket lever och jordbrukar. Besök hemmet för pensionerade elefanter och ta en tur på en elefantrygg för en verklig upplevelse.
Möjligheterna är oändliga

Sun set   Vill du besöka Ho Chi Minh (tidigare Saigon) i Vietnam, eller ta en tur till Kambodia och uppleva Angor Wat, som nu är skyddat av UNESCO eller en dag vid "The Killing Fields" från röde Khmer's regieringstid i närheten av Phnom Penh? Myanmar (tidigare Burma) är lätt tillgängligt från Bangkok och här är livet mycket annorlunda än i Thailand.
Laos är bestämt också ett värt besök. Den gamle huvudstaden Luang Prabang är en förtrollande upplevelse bara en timmes flyg bort.
Golf Club   Bara 2 timmars bilresa från Bangkok ligger något av världens mest exotiska stränder.
Man bor i bungalows på stranden i skuggan av palmer med ljudet av vågorna från Siam Golfen. Här är det verkliga paradiset.
Golfspelare kan uppleva en oehörd lyx jämfört med Europa. En caddie, som i andra länder är något extra, är en uppenbarhet här. Det finns över 200 härliga och spännande banor i Bangkok och runt om i landet. Vår rese service beställer tee-off och arrangerar transport till och från banan. Vid behov hjälper de även till att hyra golfskor och klubbor. Det ända man själv behöver ta med sej är en hatt och solkräm för bästa resultat och för att kunna njuta av den tropiska miljön.

 

Home | Accommodation | Poolside_Restaurant | Restaurant | Book now | Map | Friends | News  | Travel  Service | Sitemap